Over mij

2023Portretten Diane-1

Wie is het gezicht achter DiVo Coaching & advies

Mijn naam is Diane Veenman. Mijn meisjesnaam is Voshol, vandaar dus Di-Vo Coaching. DiVo staat voor mij voor dichtbij jezelf blijven, wat ontzettend belangrijk is in een maatschappij die continu aan je trekt.

Verder ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen. Wat ik belangrijk vind in het leven is liefde, verbinding, kwetsbaarheid en plezier maken. Ik ben heel goed in het zorgen voor anderen en tegenwoordig ook in zorgen voor mezelf. Dat is weleens anders geweest!

Na een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn leven had ik het gevoel volledig geleefd te worden in plaats van zelf aan het stuur van mijn leven te draaien. Hoog tijd voor verandering dus.

Door mezelf uit te gaan dagen, heel hard te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, en diverse opleidingen te volgen heb ik met vallen en altijd één keer meer opstaan een van mijn dromen kunnen waar maken. In 2021 ben ik mijn eigen coach praktijk gestart.

Mijn visie op coaching.

Ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat je heel lang anderen de schuld kan geven van jouw ellende maar het enige waar je direct invloed op hebt zijn jouw eigen gedrag en gedachten. Mijn gedrag en gedachten kwamen ergens vandaan. Door dit te onderzoeken heb ik geleerd welk gedrag en de gedachten bij mij horen en welke zijn gecreëerd door invloeden van buitenaf.

Door coaching weet ik wie ik werkelijk ben, wat ik graag wil en hoe ik daar kan komen. Wachten totdat een ander zich aan mij aanpast is niet meer nodig.

Met mijn gedrag en mindset bepaal ik namelijk heel simpel mijn eigen geluk. Hierdoor heb ik mijn plek weer ingenomen, ben ik gegroeid in zelfvertrouwen en ervaar ik veel rust, vrijheid en plezier.

Coaching is het allermooiste en meest waardevolle cadeau wat je jezelf cadeau kunt doen! Alles wat je eruit haalt neem je de rest van je leven mee.

IMG_1677
2023Portretten Diane-12

Anderen die mij goed kennen weten dat ik:

  • Dol ben op het strand. Daar regelmatig mijn rust vind.
  • Geen koffie lust. Wel liters thee kan drinken.
  • Ooit verslaafd ben geweest aan sigaretten en cola.
  • Ik enorme hoogtevrees heb. Het keukentrapje nog net te doen is.
  • Voor mijn 40e nog nooit een boek had gelezen. Ik nu inmiddels de tel kwijt ben.
  • Heel creatief ben. Graag haak, bak, kook en tuinier.
  • Gek ben op foto's maken en bekijken, dus héél veel fotoboeken thuis in de kast heb staan.
  • Heel goed ga op water (uren naar turen), vuur (knisperend haardvuur) en zonneschijn ga (warmte op mijn huid)
  • Ik daarom dus ook droom van een huis aan het water.
2023Portretten Diane-60
Diane Veenman

06-42396181

Ontdek of wij de perfecte match zijn!

Voel jij je op je gemak na het lezen van mijn website en wil je ontdekken of we samen aan jouw coachtraject kunnen werken? Vul vandaag nog het contactformulier in of bel 06-42396181. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!