In 3 maanden van CHAOS naar RUST 

2023Portretten Diane-38
Waarschijnlijk herken je dit wel:
  • Jij staat altijd voor iedereen klaar ongeacht het moment van de dag en jouw eigen planning. Dit doe je met liefde maar je merkt steeds vaker dat het maar één kant op werkt. Heb jij een keer hulp nodig dan heeft niemand tijd. Dit irriteert je. Je voelt je gepasseerd en teleurgesteld. Ben jij dan niet belangrijk genoeg om voor klaar te staan?
  • Jouw agenda lijkt nooit vol! Je hebt een pittige baan, druk gezin en een grote sociale kring om je heen. Als je dan toch per ongeluk een dubbele afspraak hebt gepland en een keer niet kunt bijspringen op de sportclub, dan voel jij je al snel bezwaard. Anderen zullen je nu vast laks, lui en niet betrokken vinden.
  • Jouw to-do-lijstjes zijn oneindig en bezorgen je veel onrust. Steeds als iets afvinkt komt er weer een nieuwe to-do op je lijstje te staan. Je vraagt je regelmatig af; hoe doen anderen dat toch?
  • Of na een lange werkdag neem jij jezelf voor om een lekker warm bad te nemen. Eenmaal thuis blijkt toch iedereen je aandacht weer nodig te hebben en eigenlijk had je je vriendin ook beloofd nog even te bellen. Daar gaat je avondje ontspanning. De zoveelste....

 

Hoe zou het zijn voor je als:
  • Jij jezelf sowieso de moeite waard vind. Wat anderen daar ook van vinden.
  • Je het gevoel hebt dat wat jij allemaal geeft aan anderen, in balans is met dat wat je terug krijgt?
  • Je in volle overtuiging je eigen keuzes kunt maken. Ook al stel je daarbij misschien anderen teleur.
  • Je to-do-lijstjes véél korter zijn en voortaan rust geven i.p.v. chaos
  • Je in jouw drukke agenda wél tijd hebt voor een ontspannen avondje in bad. Eindelijk dat boek kunt uitlezen wat ligt te verstoffen op de bank, of heerlijk ongestoord je favoriete serie af kunt kijken.
IMG_7350
2023Portretten Diane-43
Zo krijg je dat voor elkaar:

In dit persoonlijk coachtraject begeleid ik jou in 3 maanden van chaos naar rust. Van geleefd worden naar leven! 

Het traject bestaat uit 5 individuele sessies van 1,5 uur bij mij in de praktijk of online als dit voor jou prettiger is.

Na de 5e sessie eindigt het traject een aantal weken later met een borgingssessie. We zetten dan nogmaals de puntjes op de 'i' om langdurig in alle rust, volle vrijheid en met plezier te genieten van het leven waar jij zo naar verlangde.

Tijdens het traject (her)schrijf jij jouw eigen levensverhaal. Je leert jezelf weer kennen en waarderen.  Je weet welke overtuigingen je helpen of juist hinderen. Na elke sessie ga je hiermee thuis aan de slag d.m.v. leuke, creatieve en vooral concrete actiepunten.

De investering bedraagt €895,- vrijgesteld van BTW, met de mogelijkheid om in drie termijnen van €299 te betalen. Losse sessies zijn in overleg ook mogelijk.

2023Portretten Diane-60
Diane Veenman

06-42396181

Ontdek of wij de perfecte match zijn!

Voel jij je op je gemak na het lezen van mijn website en wil je ontdekken of we samen aan jouw coachtraject kunnen werken? Vul vandaag nog het contactformulier in of bel 06-42396181. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!