Klantervaringen

Joyce

Diane heeft er voor gezorgd dat ik in een moeilijke tijd rechtop ben blijven staan. 

Ze heeft mij geleerd met een positieve blik te blijven kijken naar lastige situaties. Ik heb een reëler beeld van wat er zich heeft afgespeeld in mijn persoonlijk leven.

Ik zou Diane zeker aanbevelen! Ze is rustig, kan goed luisteren en heeft niet direct een oordeel.

Monique

Ik voelde al snel voldoende vertrouwen bij Diane om open en eerlijk te zijn over wat ik dacht en voelde.

Mede daardoor heeft dit coach traject mij inzicht gegeven in gedrag en gedachten die mij negatief of positief kunnen beïnvloeden.

Diane is toegankelijk, creëert een veilige setting, maar is ook kritisch en stelt de juiste vragen die leidde tot goede gesprekken. 

Britt

Na een tijdje mezelf kwijt te zijn geweest wist Diane mij weer op het juiste pad te zetten. Door gesprekken, opdrachten en de juiste vragen op het juiste moment heeft ze mij inzichten gegeven in bepaalde situaties of trauma’s. Ik kreeg weer vertrouwen en zin in uitdagingen.

Diane is een vrouw die je volledig in je waarde laat. Geïnteresseerd is in je en oprecht luistert naar wat je zegt. Ze helpt je waar nodig, met de juiste woorden vinden om een gevoel uit te drukken tot de oefeningen  die je stappen vooruit helpen.

Diane helpt me nog steeds en maakt tijd vrij mocht ik daar behoefte naar hebben. 

Andrea

Al een lange tijd zat ik met te veel in mijn hoofd. Werk, gezin, huishouden etc. Hoe ik alle ballen in de lucht kon houden, in verschillende rollen die ik wilde of soms moest vervullen. Daarin vergat ik mezelf, ik, de persoon die ik ben of wil zijn.

De eerste stap die ik leerde zetten bij Diane was; mezelf aandacht geven. Nu durf ik te zeggen dat aandacht voor jezelf zo belangrijk is! Diane heeft me daar d.m.v. kleine oefeningetjes bij geholpen. Leren omdenken.

Diane is heel zachtaardig en tijdens de sessies heeft ze mij op een liefdevolle manier een spiegel voorgehouden. Ze laat je benoemen wat je behoeften zijn , maar soms ook hard nadenken over hoe je dit kunt aanpakken. Zo is het voor mij makkelijker geworden om na een drukke werkdag zonder schuldgevoel de boel de boel te laten. En als ik een dag voor mijn gevoel ‘niets’ had gedaan liet Diane mij inzien dat ik op zo’n dag iets heel belangrijks had gedaan. Namelijk opladen – om een goede moeder, werknemer, vrouw te zijn en vooral ook lief te zijn voor mezelf!